Akdeniz Belediyeler Birliği Keçiborlu’da toplandı

2 Ekim 2014 17:41

Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın ev sahipliğinde Keçiborlu Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

29 Eylül 2014 Pazartesi Günü yapılan birlik olağan toplantısı öncesi AKBB üyesi Belediye Başkanlarını makamında ağırlayan Başkan Yusuf Murat Parlak, saygıdeğer üyelere Keçiborlu’yu simgeleyen çeşitli hediyeler takdim ederek, katılımları için kendilerine teşekkür etti. Daha sonra Belediye Encümen salonunda Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısı Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü Başkanlığında gerçekleştirildi. AKBB Encümen'inde Antalya'nın iftiharı YÖREX 2014 Fuarı için Belediyelerden tam destek kararı alındı.

Toplantının ardından ilçede ziyaretlerde bulunan AKBB Meclis üyeleri, Keçiborlu Belediyesinin ilçe için planladığı hizmetlerini yerinde görme imkânı bularak çalışmalar için destek sözü verdiler.

Daha sonra yemekte bir araya gelen AKBB meclis üyeleri, yatırımlar ve projeler için yapılacak ortak çalışmaları değerlendirdiler. AKBB Başkanı Av. Hakan TÜTÜNCÜ Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK'a nazik ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Yemekten sonra çevre Belediyelere de ziyaret gerçekleştirmek için AKBB üyeleri Keçiborlu'dan ayrıldılar.

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...