Triatlon Dünya Kupası’nda 1 Ton Eğirdir Elması Dağıtıldı

30 Eylül 2014 17:02

Türkiye Triatlon Federasyonu’nun özel davetlisi olarak Alanya’ya giden Eğirdir Belediyesi 1 ton elma dağıttı.

Uluslararası Triatlon Birliği ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun 27-28 Eylül 21014 tarihlerinde Alanya’da düzenlediği Triatlon Dünya Kupası'na Eğirdir Belediyesi damgasını vurdu. 

Triatlon Dünya Kupası’nın yapıldığı alanda stant açan Eğirdir Belediyesi, Eğirdir elmasının tanıtımını da bu sayede iyi bir şekilde gerçekleştirmiş oldu. İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Eğirdir Belediyesi standında elmaların başında yerel ve ulusal basın mensuplarına poz verdiler.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “İlçemizin tanıtımını her platformda yapmaya gayret ediyoruz. Triatlon Federasyonu Başkanımızın özel davetlisi olarak Alanya’da olmaktan dolayı mutluyuz. İlçemizde yetişen elmalarımızı burada sporculara, turistlere ve vatandaşlarımıza dağıtma imkanı bulduk. Eğirdir’imizin elmasını en iyi şekilde tanıttık. Bize bu fırsatı veren Türkiye Triatlon Başkanımız Hamdi Güneş’e teşekkür ediyorum” dedi.

Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Eğirdir Belediyesi’nin Dünya Triatlon Kupası’na ayrı bir renk kattığını belirterek, “Eğirdir’de yaptığımız Triatlon yarışlarında Eğirdir Belediyesi’nin katkısından oldukça memnun kalmıştık. Belediye Başkanımız sağolsun, davetimize icabet ederek sınırlarını aştı, bizleri Alanya’da da yalnız bırakmadı ve 1 ton elma dağıtarak bizlere güç verdi. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Alanya’daki yarışlara katılan ve Belediye’nin standını ziyaret eden Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz da, “Önemli bir müsabakada bulunmaktan ve ilçemizin tanıtımının yapılmasından dolayı çok mutluyum. Bizleri Alanya’ya davet eden Triatlon Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yarışlar sırasında 1 ton elma dağıtımı yaparak ilçemizin tanıtımına büyük katkıda bulunan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl ve ekibini de kutluyorum” dedi.

Eğirdir Belediyesi personeli tarafından 2 gün süren yarışlarda bir ton elma dağıtıldı.

 

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...