Tümör belası küçük Osman’ı hayattan kopardı

25 Eylül 2014 16:00

Bu hayatta tek isteği tekerlekli sandalye olan 14 yaşındaki Osman Özbey, hayata gözlerini yumdu. 6 yıl önce beynindeki tümör illetinden kurtulan ancak bu yıl tekrar nükseden hastalık, dün masum, güler yüzlü gencecik bedeni hayattan kopardı. Küçük Osman, Eğirdir’de toprağa verildi.

14 yaşındaki Osman Özbey, 2008 yılında yakalandığı beyin tümörü illetinden SDÜ Araştırma

Hastanesi’nde başarılı geçen operasyonun ardından kurtulmuştu. Ancak tümör belası küçük

Osman’ı 6 yıl aradan sonra tekrar yakaladı. Hemen tedavisine başlanan küçük Osman, geçtiğimiz ay durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Tümör belası bu sefer Osman’ı bırakmadı ve genç beden dün aramızdan ayrıldı.

ISPARTA OSMAN’I BÖYLE ÖĞRENMİŞTİ

Küçük Osman’ı Gazeteniz Isparta, 18 Temmuz 2014 tarihinde Isparta halkına ‘Tek isteği sandalye’ başlığı ile duyurmuş ve bunun üzerine birçok hayırsever isteğini yerine getirmek için harekete geçmişti. Geçimini asgari ücretle sağlayan bir ailenin oğlu olan Osman, rahatlıkla gezebilmek için tekerlekli bir sandalye istiyordu. Bu isteğe anında cevap veren Isparta’daki hayırseverlerin sayesinde küçük Osman 18 Temmuz günü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Ancak Osman’ın sandalye sevinci de kısa sürdü.

SDÜ HASTANESİ’NDE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Osman Özbey, geçtiğimiz ay içerisinde aniden fenalaşınca SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Durumu gün geçtikçe kötüye giden Osman, dün hayata gözlerini yumdu. Osman’ın cenazesi dün Eğirdir’de Hızırbey Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından toprağa defnedildi. Isparta Gazetesi olarak, Osman Özbey’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...