‘’Biz Isparta’yı Demirel ile tanıdık’’

23 Eylül 2014 18:43

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e övgüler yağdırdı. Isparta'yı Demirel ile tanıdıklarını belirten Demirtaş, ‘’Dünyayı bilen büyük insan. Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde büyük hizmetleri oldu’’ dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Şükrü Başdeğirmen, Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin Isparta İş Dünyası Platformu için İzmir'e gitti. Burada İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş ve yönetimini ziyaret eden Başdeğirmen, önemli girişimlerde bulundu.

‘’ISPARTA’YI DEMİREL İLE TANIDIK’’

Ziyarette İZTO Başkanı Demirtaş, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e övgüler yağdırdı. Isparta'yı Demirel ile bildiklerini belirten Demirtaş, "Dünyayı bilen bir insan. Büyük insan. Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde İzmir'e büyük önem verdi. Odamıza büyük önem verdi. Her gelişinde ziyaret etti’’ dedi.

‘’İZMİR’LE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ’’

Başdeğirmen, ITSO olarak İzmir gibi büyük illerle işbirliği ve ekonomik anlamda da güç birliği yapmak istediklerini bildirdi. Ziyarette bulunan Ege Bölgesi Sanayi Odaları Başkan Yardımcısı Gökçüoğlu da Isparta ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

 

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...