OBM’ye 15 daimi işçi alınacak

23 Eylül 2014 18:41

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’ne, 6 adet dozer operatörü, 5 adet Grayder operatörü, 4 adet Traktör operatörü alınacak.

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre;  Isparta Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında istihdam edilmek üzere 15 adet (Dozer Operatörü 6 adet, Grayder Operatörü 5 adet, Traktör Operatörü  4 adet,) belirsiz süreli (daimi işçi) personel alımı yapılacak.

İŞÇİ ALIM İLANI(ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ)

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Bölge Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 15 adet ekli cetvelde unvanları belirtilen pozisyonlara Belirsiz Süreli (daimi işçi) personel alımı yapılacaktır.

Adaylarda aranacak şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında 10 gün süreyle ilanda kalacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR’a yapacaklardır.

Üç Katı aday; ortaöğretim ve üstü diploma talep edilen kadrolar için 2012 KPSS puan sıralamasına göre İŞKUR tarafından belirlenecektir.

GENEL ŞARTLAR

a)      Tecrübe şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecektir.

b)      KPSS puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adayların listesi ilgili Orman Bölge Müdürlükleri internet sitesinden ilan edilecektir.

Adaylar,

1  -Öğrenim belgesi,

2  -T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv kaydı ( Adli sicil kaydı bulunması halinde Mahkeme kararları ile birlikte getireceklerdir),

3  -Nüfus kayıt örneği veya nüfus cüzdanı fotokopisi,

4 -2012 KPSS sonuç belgesi

5 -Müracaat edilen iş için istenilen operatör belgesi veya sertifikası,

6-Askerlik durum belgesi, (erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir belge)

7 -İş talep dilekçesi, örneklerini adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen Bölge Müdürlüğüne istenilen tarihe kadar teslim edeceklerdir.

c)      Yukarıda istenilen belgeleri getirmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Sözlü sınav yeri, saati ve tarihleri www.ogm.gov.tr internet adresinden duyurulacak ve ayrıca adayların adreslerine tebligatla bildirilecek veya evrak tesliminde tebliğ edilecektir. Sözlü sınav Orman Genel Müdürlüğünde yapılacak olup, sözlü sınavda başarılı olan adayların asil ve yedek listesi www.ogm.gov.tr. İnternet adresinde yayınlanacaktır.

d)     Operatör olarak işe başlayan işçilerin deneme süresi 90 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

e)      Sözlü sınavda başarılı olup, operatör olarak işe başlatılacak adaylar atandığı işyerinde en az 5 yıl çalışacak ve bu süre içinde tayin isteyemeyecektir.

f)        Sözlü sınavda başarılı olanların ataması ihtiyaç olan Bölge Müdürlüklerimize bağlı İşletme ve Fidanlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

İŞÇİ ALIM TAKVİMİ KPSS

19.09.2014 - 28.09.2014        İŞKUR' A İLAN

29.09.2014 – 03.10.2014       SÖZLÜ SINAVA KATILACAKLARIN LİSTESİNİN

 İŞKUR TARAFINDAN KURUMA TESLİMİ

14.10.2014 - 20.10.2014        TEBLİGAT SURECİ

31.10.2014                             BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİMİZCE EN GEÇ LİSTELERİN GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GÖNDERİLMESİ

NOT: Sözlü sınavın Yapılacağı yer, tarih ve saat www.ogm.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır.

 

 

Bu haber 766 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...