Çocuklar için düzenlenmiş ilk diş kliniği hizmete girdi

23 Eylül 2014 18:24

Isparta’nın tanınan diş hekimlerinden Pınar Kahraman, Çocuk Diş Ünitesi ve Çocuk Alanlarıyla yenilenen kliniğinin açılışını gerçekleştirdi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın da katıldığı açılışta çok sayıda davetli de yerini aldı.

Isparta’nın çocuklar için özel olarak düzenlenmiş ilk diş kliniği yenilenen yüzü ile hizmete girdi. Diş Hekimi Pınar Kahraman’ın Hastane Caddesi Uysal Saat karşısında hizmet veren kliniği çocuklar için özel olarak düzenlendi ve çocukların büyük korkusu olan diş tedavisinde Isparta yeni bir döneme girmiş oldu.

Hafta sonu düzenlenen törenle hizmete giren diş kliniğinin açılış törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdai Kartöz, Isparta Belediyesi Kültür Müdürü İrfan Veli Kayacan, Dış İlişkiler Müdürü Hasan Parlakyıldız, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yöneticileri, çeşitli daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Vali Özkan, “Burası özellikle çocuklar açısından çok anlamlı bir klinik olmuş. Çocuklar için özel olarak düzenlenmiş. Ben diş hekimimize bu önemli çabası ve yatırımı için teşekkür ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Diş Hekimi Pınar Kahraman da “Isparta’nın çocuklar için özel olarak düzenlenmiş ilk diş kliniğini açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Diş sağlığında gerekli olan bütün tedavileri burada uygulayabiliyoruz. Diş sağlığı konusunda çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Biz de burada bu hizmeti vermek için özel düzenlemeler yaptık. Birçok çocuk diş tedavisinden çekiniyor. Burada öncelikle bu korkuyu yenerek çocuklarımızın daha sağlıklı dişlere kavuşmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Klinik çocuklar için düzenlenmiş özel çocuk odaları, park alanları ve yine çocuklar için düzenlenmiş lavabolarla adeta bir kreşi andırıyor.

Çocuk Ünetisi ve Çocuk Alanlarıyla yenilenen Dt. Pınar Kahraman’ın kliniği Hastane Caddesi Tokoğlu Yeşilova Sağlık Sitesi Uysal Saat Karşısında hizmet verecek. 

 

 

 

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...