TÜBİTAK Temsilcileri SDÜ’de “Horizon2020”Hakkında Bilgi Verdi

22 Eylül 2014 18:18

 “Horizon2020”hakkında bilgi vermeyi ve AB Araştırma ve Geliştirme Programları kapsamındaki önemli fırsatları katılımcılara aktarmayı amaçlayan “Horizon 2020 Bilgilendirme Toplantısı” Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Akademi, sanayi, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ile tüm paydaşların katılıma açık olan toplantıda, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkan Vekili Hakan Karataş, “AB Araştırma ve Geliştirme Programı Horizon 2020 kapsamında Türkiye’nin Hedefleri” ve “TÜBİTAK Uluslararası İşbirlikleri Destek ve Ödül Programları” hakkında bilgiler verdi.

Uzay Alanı Ulusal İrtibat Noktası Mina Yeşilyurt “AB Araştırma ve Geliştirme Programı Horizon2020”ve “Marie Sklodowska Curie Aksiyonları”; “Güvenilir, Temiz ve Verimli Enerji Alanı Ulusal İrtibat Noktası İlknur Yılmaz da “Alan Bzında Çağrı Takviminin İncelenmesi (Çağrı açılış ve kapanış tarihleri, çağrı bütçesi, çağrı konuları, çağrılara yönelik uluslararası çalıştaylar ve konferanslar)” konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı öncesi TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkan Vekili Hakan Karataş, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edildiği ziyarette, hediyeler takdim edildi. Ziyarette konuşan Karataş, Isparta’da ve SDÜ’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...