İsmail Tanışman’ın işyerini soyan şahıs tutuklandı

13 Ekim 2012 13:31

AKP Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman’ın Pirimehmet Mahallesi 113 cadde üzerinde faaliyet gösteren işyerini soyan M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz Perşembe günü AKP Belediye Meclis Üyesinin işyerinden yapılan hırzılkı olayı Emniyet güçlerinin yoğun çalışması neticesinde sonuçlandı ve failleri bulundu. Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İlimiz Pirimehmet Mahallesi 113 cadde üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinin camı kırılmak suretiyle içerisinde 5.000.TL para 2 adet cep telefonu, kredi kartları, çek ve senetler ile muhtelif evrakların bulunduğu çelik para kasasının çalınması olayı ile ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yapmış olduğu titiz ve özverili çalışmalar neticesinde olayın faili olduğu tespit edilen M. S. isimli şahıs görevlilerimizce 11/10/2012 günü Mimarsinan Caddesi üzerinde yakalanarak göz altına alınmış, çelik kasa ise Antalya yolu SAV Kasabası ilerisinde dere yatağında parçalanmış olarak bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Çelik Kasa üzerinde yapılan incelemede gizli bölmelerde bulunan 1750 TL para, 100 Dolar ve 2 adet cep telefonu bulunarak müştekisine teslim edilmiştir.

İş Yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli M. S. Hakkında tanzim edilen soruşturma evrakları ile birlikte 12/10/2012 günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır” denildi.

 

Bu haber 772 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...