Okul müdürleriyle ortak akıl toplantısı

19 Eylül 2014 15:26

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciliği Lise Müdürleriyle Ortak Akıl Toplantısı düzenledi.

17.09.2014 Çarşamba günü Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciliği binasında bir araya gelen Lise Müdürleri eğitim öğretim sistemimizin sorunları üzerinde müzakerede bulundular. Ortak akıl toplantısı akşam yemeği ile başladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya Isparta Merkez’deki tüm lise müdürleri davet edildi. Bazı okul müdürleri mazaretleri sebebiyle toplantıya katılamadılar. Ancak katılamayanlarda selamlarını ilettiler. Toplantıya katılan okul müdürleri farklı sendikalardan olmalarına rağmen aktif eğitim-sen’in birleştirici ve bütünleştirici olma ilkesinde buluşarak  çok rahat bir şekilde düşüncelerini paylaştılar.

Aktif-Sen Isparta Temsilciliği Başkanı Kemal Aydın, daha önce de rehber öğretmenleri bir araya getirdiklerini, bundan sonra da bu tür ortak akıl toplantılarının öğretmenler, memurlar ve hizmetlilerle de gerçekleştirileceğini belirtti.

Aktif-Sen Isparta Temsilciliği Başkanı Kemal Aydın, okul müdürleri ile yapılan toplantıdan tüm müdürlerin çok memnun ayrıldığını belirtti. Bununla birlikte farklı sendikalara mensup okul müdürleri toplantıya katıldığı için haber fotoğrafı olarak sadece yönetimdeki arkadaşların fotoğrafını kullandıklarını dile getirdi.

Kemal Aydın, toplantıya katılan tüm okul müdürlerine teşekkür etti.

 

Bu haber 649 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...