Belediye Görme Engelli sporcuları ağırladı

17 Eylül 2014 19:11

Türkiye Golboy müsabakaları için Isparta’ya gelen Görme Engelli sporcuları Isparta Belediyesi önceki gün konuk etti. Yaklaşık 250 kişilik ekibe maddi ve manevi destekte bulunan Belediye önceki gece bir de yemek ikram etti.

Belediyenin bu davranışına teşekkür eden Görme Engelli Federasyon Başkan Yardımcısı Hasan Duman, “Görme Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısıyım. Isparta’da Cuma gününe kadar müsabakalarımız devam edecektir. Belediyenin bize vermiş olduğu hizmete teşekkür ediyorum. Üniversitenin salonlarında yaptığımız müsabakalar lig  usülü devam etmektedir Burada başarı kazanan takımımız uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaktır. Birincilig de 8 bayan 8 erkek takımımız mücadele etmektedir. İkinci likde de 8 takımımız mücadele etmektedir. Dünya şampiyonluğunda da ekiplerimizin ciddi başarıları vardır” dedi.

Isparta Belediyesinin ev sahipliği yaptığı programda Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran’da sporculara ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını ifade ederek, “misafirlerimizi belediyemizde konuk etmekten büyük mutluluk duymaktayız. Isparta’nın böyle bir güzel organizasyona ev sahipliği yapması şehrimiz için büyük kazanç olduğuna inanıyor. Türkiye müsabakalarının Isparta’da yapılması bizim için gurur vericidir” dedi.

 

Bu haber 632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...