Günaydın Başarılı öğrencileri ödüllendirdi

15 Eylül 2014 18:58

Oğuzata vakfında kursa giden ve girdiği sınavlarda başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Isparta Belediyesinin de büyük destek verdiği sadece ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz olarak kurs gördüğü Oğuzata vakfı 5 yıldır vermiş olduğu kurslarda her geçen yıl çıtayı yükselterek devam ediyor.

Eğitimci Halil Sarı’nın başkanlığında devam eden Oğuzata Vakfı öğretmenleri ve öğrencilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Günaydın başarı gösteren üniversite öğrencisi ve lise sınavlarında başarı gösteren öğrencilere laptop hediye etti.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen program saat 14.30’da gerçekleştirildi. Programa başarılı öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velileri de hazır bulundu. Yarım saat süren görüşmede öğrenciler laptop’larını Başkan Günaydının elinden aldılar.

Program öncesi açıklamada bulunan Oğuzata Vakfı Başkanı Halil Sarı, “Oğuzata Vakfımızın kursundan faydalanarak başarı kazanan öğrencilerimizden bir kısmını sizlerin yanına getirdik. Biz başarı ölçüsünü sadece sınavda başarılı olarak değil hem terbiyeli hem de başarılı olanlarını seçerek getirdik. Bize yapmış olduğunuz desteklerden dolayı da size teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında, “Oğuzata Vakfımız 5 yıldır hizmet vermektedir. Her yıl başarısını artarak devam ettiğini görmek beni de memnun etmektedir” dedi.

Günaydın ayrıca başarı gösteren öğrencilerin her zaman arkasında olacaklarını Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize her zaman desteklerin devam edeceğini belirtti.

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...