“Isparta’ya hayırlı olmasını diliyorum”

13 Eylül 2014 13:55

Ser-Tur Kooperatifi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi sezonu başlattı. Otomobilciler Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Ser-Tur’un son 2 yılı kazasız geçirdiğini belirterek, “Bu senede kazasız bir yıl temenni ediyoruz” dedi.

Pazartesi günü başlayacak olan yeni Eğitim – Öğretim yılı öncesi Ser – Tur Kooperatifi yeni sezonu açtı.. Sezon başlangıcı nedeniyle Dün saat 10.30’da Kooperatif Merkezinin bulunduğu Yeni Sanayi Sitesi Konur Bahçesinde bir tören düzelendi. Törene Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası ve EKK Başkanı, Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Aydoğdu, Ser- Tur Başkanı Mehmet Yücedağ çok sayıda servis şoförü katıldı. 

BU MARKAYA EN UFAK LEKE GELMESİN

Ser – Tur Şoför Dinlenme Salonunda şoförlere seslenen Zabıta Müdürü İsmail Aydoğdu, şoförlere yeni sezonda kazasız günler diledi.  Aydoğdu, “Belediye Başkanımızın da sizlere selamları var ve aynı dilekleri kendileri de benim sizlere iletmemi istediler. Sizlere temennim kurallara uyun ve geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Ser – Tur bir marka olsun. Bu markaya en ufak bir leke gelmesin. Sizlerin bu titizliği göstereceğine inanıyorum” dedi.

SERTUR GÜZEL HİZMET VERİYOR

Isparta Otomobilciler Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural da, kazasız belasız bir sezon dilediğini belirterek  şunları söyledi: “İnşallah kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı olur. Çocuklarımız sizlere emanet. Her yıl olduğu gibi servis SERTUR kooperatifimiz böyle bir açılış düzenliyor. Bunun yanında emniyet müdürlüğümüzden ve belediye başkanlığımızdan arkadaşlarımız var. Burada ilk olarak öğrenci servisi arkadaşlarımıza, şoförlerimize eğitim veriyoruz. Bu eğitim sadece açılış için değil yaz tatilinde çalışan arkadaşlarımıza gerekli birimlerden eğitim veriliyor. Bu eğitim sene içerisinde devam ediyor. SERTUR Kooperatifi artık oturmuş vaziyette. Eğitimiyle, çalışanlarıyla güzel hizmet veriyor. Son iki senedir SERTUR sıfır kazayla çalışmakta. Bu senede kazasız bir yıl temenni ediyoruz” dedi.

TELEFONLARIMIZ 24 SAAT AÇIKTIR

Sertur Kooperatif  Başkanı Mehmet Yücedağ’da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2014 – 2015 Eğitim - Öğretim yılında da inşallah geçen yıllarda olduğu gibi yine sıfır kazayla tamamlamayı planlıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir hedeftir. Bu senede dua ile başlıyoruz ve böyle geçeceğini düşünüyoruz.  Sayın Başkanımızın öncülüğünde, rehberliğinde Trafik Şube Müdürlüğünün, Milli Eğitim Müdürlüğünün, Belediyenin kısacası bu çalışmalarımıza katkısı olan tüm kurumlara da teşekkür ediyoruz. Bu yılda kazasız – belasız Isparta’ya hayırlı olmasını diliyorum. Veliler çocuklarını bizlere güvenerek teslim edebilirler. Ayrıca tüm velilerimize telefonlarımız 24 saat açıktır. Tüm servislere ulaşabilirler isteklerini, önerilerini söyleyebilecek telefon numaralarımız vardır.”

Törende salonda yapılan konuşmaların ardından araçların bulunduğu meydanda kurban kesilerek dua edildi.

 

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...