Binbirevler de asfaltına kavuşuyor

13 Eylül 2014 13:50

Isparta Belediyesi 5 yıl önce başlatmış olduğu altyapısı tamamlanmış ve üzeri dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama ile tamamlanmış cadde projesi hiç hız kesmeden devam ediyor. Bir tarafta yorgun asfalt kemirilirken, bir tarafta altyapı sistemleri kontrol ediliyor. Bir cadde de de tüm alt yapısı tamamlanmış olan caddenin kalıcı ve asfalt kaplama çalışması sürdürülüyor. Belediye bu çalışmalarını sürdürürken ne hafta sonu dinliyor ne de gece. Tabiri yerinde ise 7/24 esasına göre hizmetleri aksatmadan sürdürme çabası içerisinde. Caddeyi kullanan vatandaşların da fazla mağdur olmaması için 4 ay gibi zaman zarfında bitirilen bu caddeleri insanüstü gayretle 10-15 gün içerisinde tamamlayarak hizmete açıyor.

İşte Belediye bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gölcük caddesinden Binbirevler mahallesine çıkan 268 cadde de yorgun asfalt kemirme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da gece geç saatlere kadar süren bu çalışmayı yerinde takip etti. Belediye çalışanlarına teşekkür ederken, artık çalışma disiplininde de kendi kendisini aşan bir belediye haline dönüştüğünü dile getirdi.

Günaydın inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “yüksek bir çalışma performansı yakalamak istiyoruz. Bu açıdan gündüz yaptığımız çalışmalarımıza gecelerimizi de ekledik. Kalıcı asfaltta programımızı yüksek tuttuk. Ispartamızın tamamını kapsayacak bir çalışma içerisindeyiz. Bu gün de bölünmüş olarak 4km olan 268 caddemizde çalışmalara başladık. Yine bu caddemizde de her caddemizde olduğu gibi alt yapısını da tamamlayarak bitireceğiz. Bu çalışmalarımızı sürdürürken de gün sayınını oldukça düşürdük. 3 ay 4 ay gibi bitecek bir çalışmayı biz10 gün içerisinde tamamlamayı başarmış durumdayız. Bildiğiniz gibi yol çalışması yapan başka kamu kuruluşları da var 6 yıldır bir türlü bitiremediler. Hatta bitmeyen yol şimdiden bozulmaya bile başladı” dedi.

 

Bu haber 783 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...