Türkiye’de birinci il olmak

10 Eylül 2014 18:37

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın önceki akşam Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Fen İşleri Şantiyesi’nde yapılan toplantıya Muhtarlar ile birlikte belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Fen İşleri Şantiyesinde yapılan toplantıya Muhtarlar ve Meclis Üyeleri  eşleri ile birlikte katıldılar. Piknik havası içerisinde geçen programda birlik ve beraberlik çağırısında bulunuldu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Eşi Dilek Günaydın davete katılan tüm muhtar ve meclis üyeleri ve eşleri ile tek tek ilgilenerek iyi dilek ve temenni de bulundu.

Programda kısa bir açıklamada bulunan Isparta Muhtarlar Odası Başkanı Mehmet Gönül belediye’de kendilerinin muhatap kabul edebilecekleri gece ve gündüz arayabilecekleri bir ismin belirlenmesinde kendileri için büyük bir avantaj olacağını belirtirken, “sayın belediye başkanım seçimlerden sonra sizlerle olan ikinci toplantımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Tüm muhtarlar olarak şahsıma ve arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz  teveccüh ve kabulden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız olarak bizlerde hiçbir ayırım yapmaksızın sizlerle birlikte çalışmak istediğimizi belirtmek isterim. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını sizlerden daha iyi bilen biri olmadığına inanıyoruz. Ancak mahallelerdeki hizmetlerin takibini bizler yapmaktayız. Hizmetlerin aksamaması için belediyede belirlenecek olan bir arkadaşı bizlere muhatap olarak gösterirseniz çalışmalarımız daha kolay çözüleceğine inanıyorum”  dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, muhtarlara tüm belediye meclis üyelerini göstererek onlarla temasa geçmelerini talep etti. Muhtarların bu haklı serzenişlerini kabul ederek işlerinin yoğunluğu nedeni ile zaman zaman şehir dışına çıktığını dile getirerek Belediye Başkanı Yardımcısı Akif Aslan’a tüm isteklerini söyleyebileceklerini dile getirdi.

Günaydın, Ispartalılar olarak övünülecek bir duruma geldik. Bu övünülecek olayımız ise altyapı sistemimizdir. Bugüne kadar200 kmkorge borular ile altyapı sistemimizi yeniledik. Şehrimiz şu anda alt yapı sorununu tamamlamış durumdadır. Ufak tefek yerler kaldı. Onları da önümüzdeki günlerde tamamlamış olacağız. Ne dün ne bu gün ne de yarın hiçbir mahallemizi ayırt etmedik. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Ispartamızda yaşamanın ayrı bir zevki olan bir il haline getiriyoruz. Yapılan araştırmada şehrimiz yaşanılabilir şehirler arasında 5. Sırada gözüküyoruz. Hedefimiz şehrimizi sizlerle birlikte birinci sıraya getirmektir. Birinci sıraya getirirken hemen önde değil açık ara öne geçmiş olacağız. Hedefimiz budur dedi.

Belediye Başkanı yapılacak projelerden bahsederken, şehrin kanayan yarası olarak bilinen otopark konusuna değindi şehrin 10 ayrı yerinde kapalı otopark yapılacağını müjdeledi. Ancak bu otoparkları yaparken görüntü kirliliği de oluşturulmayacak. Yapılacak olan otoparklar yer altına yapılacak ve üzeri yeşillendirilecek” dedi.

Bu haber 596 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...