“Zabıta belediyemizin güler yüzüdür”

8 Eylül 2014 17:18

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla, Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, teşkilatın kuruluşunun 188’inci yılını kutladıklarını dile getirerek, “Vatandaşla barışık bir belediye, esnafla barışık bir zabıta hizmetini veriyoruz” derken, Başkan Günaydın da, zabıtanın belediyenin yüzü olduğunu ifade etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a hafta dolayısıyla çiçek takdim edilirken, Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, daha nice yıldönümlerini kutlamanın Türk Milleti’ne nasip olması temennisinde bulundu. Aydoğdu, “Biz, sizin göstermiş olduğunuz zerafet içerisinde, göstermiş olduğunuz çizgide yürümeye devam ediyoruz. Vatandaşla barışık bir belediye, esnafla barışık bir zabıta hizmetini veriyoruz. Adaletli hizmete devam ediyoruz. Sizlere layık olmak için ekibimizle çaba harcıyoruz. Bunu devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Bize vermiş olduğunuz destekten, emekten ve güvenden dolayı da gurur duymaktayız, sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Zabıta Haftası kutlamalarının ebediyete kadar devam etmesi temennisinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Günaydın, “İnşallah bu kutlamalar ebediyete kadar devam etsin. Zabıta belediyemizin yüzüdür. Zabıtamız güler yüzlüdür. Gayret içerisinde çalışıyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 802 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...