IGİAD’tan Başkan Günaydın’a ziyaret

5 Eylül 2014 19:19

Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) Başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Geçen günlerde yapılan seçim sonrasında yeni yönetimin belirlendiğini söyleyen IGİAD Başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan, kentin gelişimi noktasında belediye ile birlikte dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi. Isparta Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında da görüş belirten Gökdoğan, “Bundan önceki döneminizde de ilk seçilir seçilmez altyapıyı değiştirmeye başlamanız Isparta’da yaşayan bir kişi olarak beni çok mutlu etti. Bu altyapı hizmetlerine ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Belediyeden ilk beklediğimiz en temel hizmet olan altyapı hizmetidir. Altyapı sonrası kalıcı asfalt çalışmaları ile birlikte işaretlemeler çok güzel oldu. Şehri Avrupa’i bir havaya soktu” dedi.

IGİAD tarafından yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu ve her ziyaretin mutlaka bir fayda getirdiğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Karşılıklı fikir alışverişleri bizlere de ışık tutuyor” dedi.

Gül mamulleri üretimlerinin akreditasyon için düşünülen laboratuvarın ve tüm gül ürünlerinin üretimi noktasındaki yer belirlemeleri için 1/100 bin ölçekli planının öneminden de bahseden Başkan Günaydın, bu plan ile birlikte yer bulunması şansının artabileceğine değindi. Günaydın, “Isparta için daha büyük projeler üretilebilir. Bunlar arasında kozmetik için akreditasyon laboratuvarı ve üreticilerin bir araya toplanması da sağlanabilir. Bunun benim dönemimde tamamlanmasını ve hayata geçirilmesini çok arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...