IYAŞ otel Isparta’yı kiralamak için harekete geçti

3 Eylül 2014 15:39

Isparta Oteli'nin 10 yıllığına kiralanması için 4. kez yapılan ihaleye IYAŞ tek başına girdi. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, muhammen bedel üzerinden fiyat sundu. IYAŞ'ın teklifi incelendikten sonra karar verilecek

Altı ticarethane üstü konaklama hizmeti sunulmak ve tadilatı yüklenici firma tarafından yapılmak şartıyla 10 yıllığına yıllık 720 bin TL bedel üzerinden kiralama ihalesine çıkarılan Isparta Oteli için tek teklif  IYAŞ'tan geldi. Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda yapılan ihaleye Encümen Başkanvekili Orhan Eren başkanlık etti.

ŞENOL ŞARTLARIN AĞIR OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Kiralama ihalesinde IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, ihale şartnamesinde istenilen belgeleri ihale komisyonuna sundu. İhale Komisyonu üyeleri, kiralama ihalesini kazanıp sözleşme imzalayan yüklenicinden ilk etapta kira bedeli alınacağını, daha sonra yüklenicinin tadilatı da üstleneceği için 17 ay boyunca kira alınmayacağını hatırlattılar. IYAŞ'ın sunduğu belgelerde eksik olmadığına kanaat getirildikten sonra teklif sürecine geçildi. Teklif sürecinden önce IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, ÜFE oranlarına göre artış bedelinin ucunun açık olması, yüklenici tarafından getirilecek mobil araç ve gereçlerin kira süresi dolduktan sonra yerinde bırakılacağı gibi şartların ağır olduğunu söyledi. Daha sonra ihale komisyonu Şenol'dan teklif vermesini istedi. Şenol 720 bin +KDV muhammen bedel üzerinden teklifini sundu.

‘’GÜZEL BİR YATIRIM KAZANDIRMAK İSTİYORUZ’’

İhale Komisyonu Başkanvekili Orhan Eren, teklifin alındığını ve idarece yapılacak incelemenin ardından sonuçlandırılacağını söyledi. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ise, 'Ispartamız için hayırlı olur. Isparta oteli Isparta'nın şerefi. Çok uzun zamandır metruk halde. İçimiz elvermiyordu. Buraya güzel bir yatırım kazandırmak için bu yatırımı yapalım diye düşündük’’ dedi.   

 

 

Bu haber 786 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...