MHP’li üyelerin teklifine yine red!

2 Eylül 2014 15:49

İl Genel Meclisi'nde MHP'li üyelerin verdiği önergelerin reddolunması geleneği tüm hızıyla sürüyor. Son olarak MHP'li Cengiz Kocabaş'ın verdiği dört önerge daha AK Parti grubundan geçmedi.

İl Genel Meclisi'nin dünkü toplantısına MHP kanadından gelen önergelerin tamamının reddi damga vurdu. Eylül ayı toplantıları ilk oturumunda MHP'li Meclis Üyesi Cengiz Kocabaş dört önerge verdi. Kocabaş, Davraz Kayak Merkezi'nde çim kayağı yapılması, nane, kekik, lavanta gibi şifalı bitiklerin ekim tekniklerinin halka öğretilerek ekonomiye katık sağlanması, Sütçüler'deki çıtlık ağaçlarına çam fıstığı aşılaması yapılması ve Turan Yazgan Müzesi ile Karatepe arasında teleferik yapılması yönünde önerge sundu.

‘’BOLAT BAŞKA EK GÜNDEM ALMADI’’

Önergelerin gündeme alınmasına ilişkin oylamada MHP ve CHP grubu evet derken, çoğunlukta olan AK Parti grubunca önergelerin tamamı reddedildi. Meclis Başkanı Ali Bolat daha sonra gündem maddelerinin yoğunluğu nedeniyle başka önerge teklifi almayacağını belirterek, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmesini sağladı. 

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...