Zafer’de Zafer şöleni

2 Eylül 2014 15:43

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Isparta Belediyesi 31 Ağustos günü Zafer Mahallesinde Zafer şöleni düzenledi.

Esarete boyun eğmeyen bir millet olduğumuzun bir kez daha ispatlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları çerçevesinde Isparta Belediyesi de ismini bu bayramdan alan Zafer Mahallesinde görkemli bir şölen düzenledi. Mahalle Sakinleri ve vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği program geç saatlere kadar sürdü. Fener alayı içerisinde getirilen dev bayrak vatandaş tarafından coşkulu alkışlarla karşılanarak bu vatanın asla bölünmeyeceğinin bir kez daha altı çizilmiş oldu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çarpraz, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Türk Eğitim Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban’ında katıldığı program Mehteran gösterileri ile başladı. Mehteran’ın sahneye girişi ile başlayan heyecan Isparta Belediyesi Folklor ekibinin gösterileri ile devam etti. Sanatçı Atilla Yılmaz’ın söylediği kahramanlık türküleri izlemeye gelen vatandaşların göğsünü kabarttı.

Program öncesi kısa bir konuşma yapan Zafer Mahallesi Muhtarı, Recep Gürdal, mahallede düzenlenen bu etkinlik için Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve emeği geçenlere teşekkür ederken, “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları çerçevesinde mahallemizde yapılan şenlik bizim için büyük bir onurdur. Bu şenliğin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı kısa açıklamasında, 30 Ağustos tarihinin Türk Milleti için dönüm noktası olduğunu dile getirerek, bu tarihlerin asla unutulmaması ve dünya var oldukça yaşatılması gerektiğini dile getirdi.

Günaydın, “30 Ağustos Zafer Bayramı bu milletin varoluş tarihidir. 30 Ağustos tarihini burada saatlerde anlatsak bitirmemiz mümkün değildir. Ancak sizlere şunu ifade edeyim ki 30 Ağustos bu milletin hiçbir zaman esir alınamayacağının bir göstergesidir. Her tarafı işgal edilmiş, bütün kaynakları elinden alınmış bu milletin var olma savaşının adıdır 30 Ağustos. Zafer şölenimizi bu mahallemizde yapmanın ayrı bir önemi de vardır. Mahallemiz ismini bu zaferimizden almıştır. Burada yaşayan vatandaşlarımız mahallenin ismini gururla taşıyacaklarına inancım sonsuzdur” dedi.

 

 

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...