Saadet Partisi’nden ’30 Ağustos’ mesajı

1 Eylül 2014 16:01

Saadet Partisi Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda; “ "Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyoruz.

Bu zafer milletimizin vatan söz konusu olduğunda ortaya koyabileceği fedakârlık ve kararlılığın sayısız örneklerinden biridir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, istiklal ve istikbalimiz tehlikeye düştüğünde bu yüce millet aynı kararlılığı ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyecektir.  30 Ağustos Zaferi'nin ayağında çarığı, sofrasında ekmeği olmayan bir millet tarafından kazanılmıştır ki 30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı, milletimizin hangi şart altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğini açık göstergesidir.

Bütün imkansızlıklara  rağmen kazanılan bu zaferin iki anahtar kelimesinin 'İMAN' ve 'KARDEŞLİK' olduğunu belirtmek isteriz ki, Bir milletin en büyük gücü; topu, tankı, parası değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. İstiklal mücadelesinde yiyecek ekmeğimiz yoktu ama sarsılmaz bir imanımız vardı. Kökü bin yıllara dayanan bir kardeşlik bağımız vardı. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatları omuz omuza şehit oldu.

Hepsinin tek ortak paydası İSLAM'DI. Biz bin yıldır bu topraklarda yaşayan aynı Rabbe inanan, aynı kitabı okuyan ve aynı kıbleye yönelen bir kardeşler topluluğuyuz. Bunu bilen karanlık güçler birlik ve beraberliğimizi bozmaya, milletimiz arasına nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır. Taşeron  terör örgütleri eliyle bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktadır.  Maalesef  teröre verdiğimiz şehit sayısı 30 Ağustos Meydan Muharebesi'ndeki şehit sayısından kat be kat fazladır. Ancak bir kez daha ifade ediyoruz ki, ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ve sağduyu ile bu oyuna gelmeyecek. Bu sinsi hesapları her zaman olduğu gibi boşa çıkarmasını bilecektir.

 Bu vesile ile tekrar milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, yeni gelen nesillerin ecdadımızın bu şanlı tarihini bir kez daha öğrenmenin gayret ve azmiyle almış oldukları dersler neticesinde nice Saadetli günlerin birer bireyleri olması yolunda ki  gayretlerinden Cenabı Allah’tan başarılar, tüm gazilerimize yaşantılarında sağlık ve mutluluklar, Şehitlerimize Cenabı Haktan rahmetler dileriz” denildi.

 

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...