İl Genel Meclisi ‘Defterdarlık’ için olağanüstü toplanacak

10 Ekim 2012 18:45

İl Genel Meclisi, Özel İdare yerleşkesinden hizmet binası yapımı için yer isteyen Defterdarlık’ın konusu ile Bütçede bazı ödenek kalemlerinin başka bölümlere aktarılmasını görüşmek üzere Pazartesi günü olağanüstü toplanacak.

İl Genel Meclisi, 15 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplanma kararı aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım imzasıyla yayınlanan açıklamada; “İl Genel Meclisi 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 12. Maddesi gereğince 15 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 09.00’da olağanüstü olarak toplanacaktır” denildi.

Söz konusu toplantıda;  Özel İdare yerleşkesinden hizmet binası yapımı için yer isteyen Defterdarlık’ın bu talebinin görüşülmesi konusu ile Bütçede bazı ödenek kalemlerinin başka bölümlere aktarılması konusu görüşülecek.

Bilindiği gibi; İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarında İl Defterdarlığı’nın yer talebi gündeme gelmiş ve konu ilgili komisyona havale edilmişti. İl Defterdarlığı bulunduğu hizmet binasını konut yapımı için TOKİ’ye vermesinden dolayı yer arayışına girmiş ve bu doğrultuda İl Özel İdaresi yerleşkesi içinde uygun bir yere hizmet binası yapmak konusunda İl Özel İdaresinden arazi talebinde bulunmuştu.

 

Bu haber 815 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...